În curs de procesare...

Aeroterma electrica Trotek TDS 20R

COD: TDS 3KW


Preț: 278,72 RON

Disponibil la comanda
Date tehnice: 
Putere de încălzire, treapta 1: doar ventilare
Putere de încălzire, treapta 2: 1,5 kW
Putere de încălzire, treapta 3: 3 kW
Debit de aer: 411 m³/h
Treaptă ventilare: 1
Consum de curent: 13,04 A
Tensiune: 230 V / 50 Hz
Sursă: fișă securizată (CEE 7/7)
Cablu racord: integrat (lungime 1,6 m)
Termostat: integrat
Mobilitate: portabil
Nivel sonor: 53 dB (A)
Protecție la supraîncălzire: da
Dimensiuni (L x l x H): 210 x 195 x 275 mm
Greutate: 3,2 kg

Descriere detaliata Aeroterma electrică TDS 20 R

Spre deosebire de aerotermele pe gaz sau ulei, aerotermele electrice ale seriei TDS R nu consumă oxigen, și nici nu produc gaze de ardere, motiv pentru care aceste aparate pot fi practic utilizate peste tot. Aerotermele electrice se potrivesc foarte bine pentru încălzirea încăperilor interioare neîncălzite, atelierelor sau garajelor.
Datorită termostatului integrat, fluxul de aer cald creat poate fi reglat fără trepte pe temperatura dorită. La TDS 20 R, elementele de încălzire se pornesc comandate de termostat, doar la nevoie, suplimentar față de ventilarea permanentă.

Avantaje practice:
Reglarea pe mai multe trepte a temperaturii, cu până la trei trepte de încălzire
Termostat integrat, pentru un flux constant de aer cald
Protecție la supraîncălzire
Motor cu protecție la supraîncălzire
Căldură fără condens - fără consum de oxigen - astfel optimal pentru încălzirea spațiilor interioare
Simplu de transportat și de deservit
 
Se livreaza cu cablu alimentare cu lungimea de 1.6 ml.
 
Elementele de încălzire robuste garantează faptul că TDS 20 R se potrivește  pentru încălzirea permanentă. Datorită permanentei rotiri a aerului, aerul din încăpere va fi încălzit încet, dar în întreaga încăpere, nu doar în jurul sursei de căldură. Vă rugăm să aveți în vedere că din acest motiv, aerul evacuat nu se simte atât de cald ca și la aparatele de încălzire rapide. Acest lucru este absolut normal, și nu înseamnă că aparatul este defect!

Service la Nivel National

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri  ,  S.C. IT REPUBLIC  S.R.L colaboreaza cu o retea de service-uri la nivel national pentru garantie si post garantie generatoare de curent. Pentru aparatele de sudura garantia se efectueaza in Bucuresti.Pentru generatoarele de curent suntem prezenti in toate marile orase :  Arad, Bucuresti, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara si continuam sa ne extindem.

Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe bricotools.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa bricotools.ro  face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Visa-Mastercard

Bricotools VisaMastercard

 

Comanda telefonic

Comanda rapida

TELEFON:

Vodafone

0747 016 956
0747 268 660
0747 101 566
0747 100 956

Romtelecom

021 684 6013

FAX:

031 817 2576

EMAIL:

vanzari@bricotools.ro
office@bricotools.ro
service@bricotools.ro

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Balan, tel. 0747016956 

conciliere@bricotools.ro 

 

Contul meu

Urmărire comandă(comenzi):

 

Comparare