În curs de procesare...

Cum platesc

1. Plata cash la livrarea produselor  - Veti plati produsele direct curierului care va face livrarea. Acestea vor fi insotite de factura,chitanta, certificat de garantie.

2. Plata cu Ordin de Plata - In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti primi prin email / fax o factura proforma care va contine toate detaliile de plata.

3. Plata cu card pe site - In cazul in care doriti sa platiti cu un card bancar pe site , intrati pe celalalt site al societatii noastre ,  http://www.brico-tools.ro/ , bifati aceasta optiune in ultimul pas al comenzii si veti fi directionat pe pagina securizata a procesatorului de plati online. Detaliile cardului dvs. nu vor ajunge la IT REPUBLIC SRL sau la angajatii nostri. Intreaga tranzactie se va desfasura pe serverele procesatorului de plati online.

4.Plata cu card la magazin - Se poate plati cu orice tip de card Visa sau Mastercard. 

Pentru plata online, sunt acceptate cardurile sub marcile VISA, MASTERCARD si MAESTRO.

Aceasta metoda de plata este complet securizata. Im momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor dumneavoastra confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati (EUplatesc) catre banca, folosindu-se un certificate SSL. Informatiile dumneavoastra nu sunt in nici un moment stocate pe serverele IT REPUBLIC sau in posesia noastra. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

5.Plata in 4 rate cu Card Star BT fara dobanda, la magazin sau pe site-ul societatii noastre, http://www.brico-tools.ro/.

6.Plata cu puncte Star BT. 

Clientii care beneficiaza de PUNCTE STAR de la Banca Transilvania pot achita produsele in limita a 600 puncte STAR BT pe tranzactie , valoare care corespunde sumei de 600 ron.

Sunt incluse in program cardurile de credit : MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Visa Platinum si Business Credit Card.

Suport online


 

Comanda telefonic

Comanda rapida

TELEFON:

Vodafone

0747 016 956
0747 268 660
0747 101 566
0747 100 956

Romtelecom

021 684 6013

FAX:

031 817 2576

EMAIL:

vanzari@bricotools.ro
office@bricotools.ro
service@bricotools.ro

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Balan, tel. 0747016956 

conciliere@bricotools.ro 

 

Contul meu

Urmărire comandă(comenzi):

 

Comparare