În curs de procesare...

Detalii livrare

Anumite produse au livrare gratuita pana in localitatile unde Fan Courier are punct de lucru.Acolo unde sunt km suplimentari, costul transportului se suporta de catre client  . Pentru cele care nu au livrare gratuita, transportul se face cu Fan Courier cu plata la destinatar.

In cazul platii ramburs, aceasta operatiune (trimiterea numerarului prin curier) este tarifata suplimentar fata de produsele comandate de catre firma de curierat conform standardelor de tarifare mai jos mentionate.


In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul intrarii intregii sume in contul SC IT REPUBLIC SRL.

In cazul in care adresa de livrare este trecuta gresit in formularul de inregistrare SC IT REPUBLIC SRL nu isi asuma nici o raspundere asupra produselor ce au fost livrate in acel loc, loc ce nu corespunde cu cel in care beneficiarul ar fi dorit sa-i ajunga produsele.

Durata livrarii: este variabila in functie de produsele comandate si de modalitatea de plata si de livrare aleasa. In mod normal durata livrarii este de 24 ore daca produsul este in stoc.

Localitati de livrare: produsele pot fi livrate in majoritatea localitatilor din tara.


Returnarea produselor

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"

Legislatia in vigoare se aplica persoanelor fizice.

Renuntarea un produs se poate face doar daca ati achizitionat produsul prin curier.
Returul de marfa se accepta exlusiv pentru marfa cu ambalaj intact, care are atasate toate documentele cu care s-a livrat, si nu a fost intrebuintata si se afla in starea originala in care a fost livrata. Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care prezinta urme de consum sau de uzura, etc.

Clientului i se returneaza suma integrala a facturii.

Clientul suporta cheltuielile de transport la retur. 

 Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in :

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta

Visa-Mastercard

Bricotools VisaMastercard

 

Comanda telefonic

Comanda rapida

TELEFON:

Vodafone

0747 016 956
0747 268 660
0747 101 566
0747 100 956

Romtelecom

021 684 6013

FAX:

031 817 2576

EMAIL:

vanzari@bricotools.ro
office@bricotools.ro
service@bricotools.ro

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Balan, tel. 0747016956 

conciliere@bricotools.ro 

 

Contul meu

Urmărire comandă(comenzi):

 

Comparare