În curs de procesare...

Politica de Confidentialitate

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

DATE DE IDENTIFICARE

 

S.C. IT Republic S.R.L.

Sediul social: Bucuresti, Str. Ramnicu Valcea nr.14
Capital social: 200.00 RON
Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6893/2007
CUI: RO21515603
 
Magazin de prezentare si desfacere : Intrarea Ciurului nr 13, sector 4, Bucuresti 

Acces facil dinspre Bd, Alexandru Obregia, Str. Emil Racovita, Soseaua Oltenitei.

Punct service : Popesti Leordeni, Str. Pavel Ceamur nr. 2A , jud. Ilfov

 

 

Detalii de contact

Magazin        

 

 

 

Service aparate sudura

Intrarea Ciurului nr 13 sector 4 

Bucuresti 

Telefon. 021.684.60.13

 

Popesti Leordeni Ilfov

Str. Pavel Ceamur nr.2A

 

 

 Telefon vanzari

 

 


Service Telwin

 

 Fax

0747.26.86.60

0747.10.15.66

0747.10.09.56

0747.01.69.56

 

0747.26.86.60

0747.10.15.66

 
031.817.25.76

 

 E-mail: 

 vanzari@bricotools.ro 

danb@bricotools.ro 

office@bricotools.ro 

service@bricotools.ro 

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. este inregistrata la Registrul General AOO ANSPDCP ca si operator de date cu caracter personal cu numarul 14998.


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Str. Ramnicu Valcea Nr. 14, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6893/2007, C.U.I. RO 21515603, Email: office@bricotools.ro, inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 17648, garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

 

DEFINITII

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Folosim datele cu caracter personal colectate de pe www.bricotools.ro in urmatoarele scopuri:

  • facturare si expediere produse / servicii comandate;
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS).

Datele dumneavoastra personale sunt  necesare pentru emiterea facturii pentru produsele comandate.  Neacordarea consimtamantulului dumneavoastra in colectarea si procesarea datelor personale are ca rezultat anularea comenzii.


Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale

In conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679, va puteti exercita oricare din urmatoarele drepturi:

·        dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;

·        dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;

·        dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);

·        dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

·        dreptul la restrictionarea prelucrarilor;

·        dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;

·        dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;

·        dreptul de a va retrage consimtamântul;

·        dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@bricotools.ro.


Securitatea si pastrarea Datelor Clientului

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus.

Tertii care au acces la aceste date sunt:

  1. SC FAN Courier Express SRL;
  2. SC Urgent Cargus SRL;
  3. EuPlatesc.ro;
  4. Banca Transilvania;
  5. Trezoreria Bucuresti. 

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

Visa-Mastercard

Bricotools VisaMastercard

 

Comanda telefonic

Comanda rapida

TELEFON:

Vodafone

0747 016 956
0747 268 660
0747 101 566
0747 100 956

Romtelecom

021 684 6013

FAX:

031 817 2576

EMAIL:

vanzari@bricotools.ro
office@bricotools.ro
service@bricotools.ro

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Balan, tel. 0747016956 

conciliere@bricotools.ro 

 

Contul meu

Urmărire comandă(comenzi):

 

Comparare