În curs de procesare...
Technology Tig 222 AC/DC HF - Aparate sudura Telwin tip TIG
  • Technology Tig 222 AC/DC HF - Aparate sudura Telwin tip TIG

Technology Tig 222 AC/DC HF - Aparate sudura Telwin tip TIG

COD: 852054


Preț: 8.050,69 RON

În stoc
  • Gratuita  
Specificatii
Tensiunea de alimentare : 230 V
Gama de curent reglat : 5-200 A
Curent la 60% : 100 A
Curent la 24% : 200 A
Electrozi utilizabili : 1,6 - 4 mm
Curent absorbit : 20-34 A 60% /max
Putere absorbita : 3 -5.5 kW 60%/max
Valoare siguranta fuzibila : 16 A
Tensiune in gol : 100 V
Clasa de izolatie : H
Grad de protectie : IP 23
Factor de putere : 0.6
Randament : 0.77
Dimensiuni : 430x170x340 mm
Greutate : 16.4 kg
 
Descriere detaliata
Sudura TIG este un procedeu de sudura care foloseste caldura produsa de arcul electric care este aprins si mentinut intre un electrod nefuzibil (de Tungsten) si piesa de sudat.
Este indispensabil ca pentru o buna sudura, sa se foloseasca diametrul exact de electrod cu tipul de curent corespunzator.
Sudura TIG CC: este prevazuta pentru toate tipurile de otel carbon slab aliate si inalt aliate si pentru metalele grele, cupru, nichel, titan si aliajele acestora.
Sudura TIG CA: permite sudura pe metale precum aluminiu si magneziu care formeaza pe suprafetele lor un strat de oxid protector si izolant.
Aprindere HF: aprinderea arcului electric are loc fara un contact intre electrodul de Tungsten si piesa de sudat, ci printr-o scanteie generata de un dispozitiv de inalta frecventa.
Aprindere LIFT: aprinderea arcului electric are loc prin indepartarea electrodului de Tungsten de piesa de sudat,
aceasta modalitate de aprindere, reduce la minimum uzura electrodului.
Aparatul de sudura este alcatuit din module de putere realizate pe circuit imprimat, menite sa optimizeze siguranta functionarii cu un minim de intretinere.
Acest aparat de sudura este controlat de un microprocesor care permite setarea unui numar ridicat de parametri pentru a permite o sudura optima.
 
Principalele caracteristici ale acestor aparate de sudura sunt:
- VRD 
- gabarit redus
- fiabile si robuste
- randament ridicat
- usurinta in utilizare si exploatare
 
Kit livrare:
- cablu de masa
- pistolet sudura TIG 4m
- reductor presiune gaz 2 manometre.
 
    
 

Service la Nivel National

Pentru a fi tot timpul aproape de clientii nostri  ,  S.C. IT REPUBLIC  S.R.L colaboreaza cu o retea de service-uri la nivel national pentru garantie si post garantie generatoare de curent. Pentru aparatele de sudura garantia se efectueaza in Bucuresti.Pentru generatoarele de curent suntem prezenti in toate marile orase :  Arad, Bucuresti, Brasov, Calarasi, Cluj Napoca, Constanta, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targoviste, Timisoara si continuam sa ne extindem.

Garantie:
-12 luni persoane juridice
-24 luni persoane fizice

Preturile contin TVA. Fotografia afisata are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. Toate promotiile prezente pe bricotools.ro sunt valabile in limita stocului. Echipa bricotools.ro  face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Visa-Mastercard

Bricotools VisaMastercard

 

Comanda telefonic

Comanda rapida

TELEFON:

Vodafone

0747 016 956
0747 268 660
0747 101 566
0747 100 956

Romtelecom

021 684 6013

FAX:

031 817 2576

EMAIL:

vanzari@bricotools.ro
office@bricotools.ro
service@bricotools.ro

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Balan, tel. 0747016956 

conciliere@bricotools.ro 

 

Contul meu

Urmărire comandă(comenzi):

 

Comparare