În curs de procesare...

Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII

 

DATE DE IDENTIFICARE

 

S.C. IT Republic S.R.L.

Sediul social: Bucuresti, Str. Ramnicu Valcea nr.14

Capital social: 200.00 ron

Nr. Inregistrare Registrul Comertului: J40/6893/2007

CUI: RO21515603

 

Magazin de prezentare si desfacere : Intrarea Ciurului nr 13, sector 4, Bucuresti 

Acces facil dinspre Bd, Alexandru Obregia, Str. Emil Racovita, Soseaua Oltenitei.

Punct service : Popesti Leordeni, Str. Pavel Ceamur nr. 2A , jud. Ilfov

 

 

Detalii de contact

 

Magazin        

 

 

 

Service aparate sudura

Intrarea Ciurului nr 13 sector 4 

Bucuresti 

Telefon. 021.684.60.13

 

Popesti Leordeni Ilfov

Str. Pavel Ceamur nr.2A

 

 

 

 Telefon vanzari

 

 

 Service Telwin

 


 Fax

0747.26.86.60

0747.10.15.66

0747.10.09.56

0747.01.69.56


0747.26.86.60

0747.10.15.66


031.817.25.76

 

 E-mail: 

vanzari@bricotools.ro 

danb@bricotools.ro 

office@bricotools.ro 

service@bricotools.ro 

 

 

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. este inregistrata la Registrul General AOO ANSPDCP ca si operator de date cu caracter personal cu numarul 14998.

 

TERMENI SI CONDITII:

 

Compania care administreaza site-ul www.bricotools.ro, denumit in continuare Bricotools este S.C. IT REPUBLIC S.R.L., numita in continuare IT REPUBLIC, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6893/2007 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO21515603.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni de utilizare" din subsolul paginilor site-ului.


Dreptul de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.bricotools.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. IT REPUBLIC S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris al S.C. IT REPUBLIC S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala trimiteti un email pe adresa office@bricotools.ro.

 

Accesul la informatiile de pe site

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.bricotools.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. IT REPUBLIC S.R.L. fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. si furnizorii sai isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul www.bricotools.ro, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de la magazinele sale. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de importator sau furnizor.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de S.C. IT REPUBLIC S.R.L. oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de S.C. IT REPUBLIC S.R.L. de la acest client.


Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA (20%) insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit, acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Valoarea minima a unei comenzi este de 150 Lei (inclusiv TVA).


Limitarea raspunderii pentru livrare

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Se va aplica un tarif de livrare pentru comenzile cu o valoare mai mica decat aceasta suma, in cuantum de 10 RON.

Si in cazul comenzilor livrate in restul tarii, pe langa tariful perceput de S.C. IT REPUBLIC S.R.L. pentru produse sau servicii, se va solicita clientului plata unui tarif de livrare platit direct firmei de curierat ce efectueaza transportul produselor, tarif care va fi adus la cunostinta clientului in momentul confirmarii comenzii.

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. IT REPUBLIC S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.


Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua in avans, la livrarea produselor, cu card VISA - MasterCard sau in rate prin BRD FINANCE. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre S.C. IT REPUBLIC S.R.L. la adresa de e-mail office@bricotools.ro sau prin fax, la numarul 031.817.25.76. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. IT REPUBLIC S.R.L. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

 

Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de factura si certificatul de garantie, care asigura service pentru produsul respectiv.

 

Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.bricotools.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca vreun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. IT REPUBLIC S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei persoane. S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.


Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul www.bricotools.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea S.C. IT REPUBLIC S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. IT REPUBLIC SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.bricotools.ro.


Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris S.C. IT REPUBLIC S.R.L. ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@bricotools.ro, sau prin posta la adresa: Bucuresti, Str. Ramnicu Valcea 14, Bl.34A, Sc.2, Ap.46, Sect.3.


Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe bricotools.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri o data ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. este inregistrata la Registrul General AOO ANSPDCP ca si operator de date cu caracter personal cu numarul 14998.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. IT REPUBLIC S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Sector 3, Str. Ramnicu Valcea Nr. 14, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6893/2007, C.U.I. RO 21515603, Email: office@bricotools.ro, inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 17648, garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).

 

DEFINITII

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

Folosim datele cu caracter personal colectate de pe www.bricotools.ro in urmatoarele scopuri:

  • facturare si expediere produse / servicii comandate;
  • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
  • trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS).

Datele dumneavoastra personale sunt  necesare pentru emiterea facturii pentru produsele comandate.  Neacordarea consimtamantulului dumneavoastra in colectarea si procesarea datelor personale are ca rezultat anularea comenzii.


Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale

In conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679, va puteti exercita oricare din urmatoarele drepturi:

·        dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;

·        dreptul a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;

·        dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);

·        dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;

·        dreptul la restrictionarea prelucrarilor;

·        dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;

·        dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;

·        dreptul de a va retrage consimtamântul;

·        dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@bricotools.ro.


Securitatea si pastrarea Datelor Clientului

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate atata timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus.

Tertii care au acces la aceste date sunt:

  1. SC FAN Courier Express SRL;
  2. SC Urgent Cargus SRL;
  3. EuPlatesc.ro;
  4. Banca Transilvania;
  5. Trezoreria Bucuresti. 

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 

Visa-Mastercard

Bricotools VisaMastercard

 

Comanda telefonic

Comanda rapida

TELEFON:

Vodafone

0747 016 956
0747 268 660
0747 101 566
0747 100 956

Romtelecom

021 684 6013

FAX:

031 817 2576

EMAIL:

vanzari@bricotools.ro
office@bricotools.ro
service@bricotools.ro

 

Sugestii si reclamatii

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Dan Balan, tel. 0747016956 

conciliere@bricotools.ro 

 

Contul meu

Urmărire comandă(comenzi):

 

Comparare